Ukeskurs i Ladystyling

NYTT KURS I LADYSTYLING (for cubansk salsa)
5 ONSDAGER FOM 23. SEPTEMBER TOM 28. OKTOBER (fri uke 41)
TIDSPUNKT: KL. 1800-1900
STED: SLOTTSFJELLET
PRIS: KR 650
PÅMELDING: Kontakt Mayliss Tlf. 93856707.
Vi kan dessverre ikke danse sammen i par, men har lov å holde arrangementer for opptil 50 personer med minst 1 m avstand. Salsaklubben ønsker derfor å tilby et kurs med minimum 10 og maksimum 14 deltagere.
I disse koronatider har vi dessverre ikke anledning til å benytte oss av kjøkkenet. Ta derfor med egen drikke.
Kurset:
Kurset passer for alle følgere (damer) som har minst 1 kursrunde med Salsa og opp til videregående.
Ladystyling er for de som ønsker å forbedre sin dansestil og få fram sin femininitet i salsaen, og samtidig skal vi ha det gøy!
Jeg kommer til å jobbe med de typiske kvinnelige cubanske bevegelsene. Det blir fokus på armer og skuldre, hofter og ben, hvordan tørre å være litt sensuell i dansen, og samtidig føle seg komfortabel med det.
Jeg vil gi dere små kombinasjoner som dere kan bruke og krydre i salsadansen.
Anita har danset Salsa og andre latindanser i over 10 år. Hun har mange års erfaring som med-instruktør med flere av de beste Cubanske instruktørene gjennom sine 5 år som leder i Tønsberg Salsaklubb, samt har hun holdt flere egne kurs det siste året i salsa, la Rueda og ladystyling. I tillegg har hun vært på flere danseturer på Cuba og lært og observert fra kjernen, hvordan de danser Salsa på Cuba i «dag»

 

 

 

Se vår facebookgruppe for mer informasjon!